Vaffel & Kino

Vaffel & Kino én gang i måneden.

Gratis kaffe og vafler til alle kinogjester på Kino kaféen fra klokka 13.00. Filmstart klokka 14.00.

I samarbeid med Rjukan og Tinn Frivilligsentral har vi som mål og skape en god møteplass for folk som har fri midt på dagen. På "Vaffel og kino" kan man forvente en trivelig atmosfære fylt av velduftende vafler og hyggelig mennesker som samles rundt en kaffekopp før man finner veien til kinosalen. Der får du se en god film spesielt utvalgt for anledningen av kinosjefen eller av gjestene selv. "Kaffekopp duellen"

Ønsker du litt hjelp til å komme frem i trapper eller i heisen så bare ring oss så kommer vi hjelper til.

Har du spørsmål? Bare ring!

Velkommen skal du være!

Neste vaffel & kino er 20.mars. Da viser vi filmen The Holdovers

Et hjertevarmt drama som gjenforener regissør Alexander Payne med Paul Giamatti.

Satt til 70-tallet ved Barton Academy, møter vi den gretne læreren Paul Hunham (Paul Giamatti), mislikt av både kolleger og elever. Paul blir motvillig valgt til å bli igjen på campus over juleferien, for å passe på et fåtall elever som ikke får reist hjem til jul av diverse årsaker. Når brorparten likevel reiser bort, blir de bare tre igjen; Paul, kantinedamen Mary (Da’Vine Joy Randolph), og den utagerende eleven Angus (Dominic Sessa) - tre svært ulike personer som i løpet av ferien oppdager at de faktisk har en del til felles.

The Holdovers har allerede mottatt en rekke priser og nominasjoner (inkludert 8 Critics Choice-nominasjoner og 3 Golden Globe-nominasjoner) og antas å være en het kandidat for flere Oscar-nominasjoner.

****Vinner av 3 Critics Choice Awards
****Vinner av 2 Golden Globe Awards
****Nominert til 5 Oscar-priser


Henter innhold...