Vaffel & Kino

Vaffel & Kino

Vaffel & Kino hver andre onsdag i måneden.

Gratis kaffe og vafler til alle kinogjester i Storesalen på Rjukanhuset fra klokka 11.00. Filmstart klokka 12.00. Inngang fra Rjukan kino og Rjukanhuset.

I samarbeid med Rjukan og Tinn Frivilligsentral har vi som mål og skape en god møteplass for folk som har fri midt på dagen. På "Vaffel og kino" kan man forvente en trivelig atmosfære fylt av velduftende vafler og hyggelig mennesker som samles rundt en kaffekopp før man finner veien til kinosalen. Der får du se en god film spesielt utvalgt for anledningen av kinosjefen eller av gjestene selv.

Ønsker du litt hjelp til å komme frem i trapper eller i heisen så bare ring oss så kommer vi hjelper til.

Velkommen skal du være!

Neste film er 14. juni.

Harold Frys utrolige pilgrimsferd

En inspirerende fortelling om tilgivelse og vennskap, basert på boken med samme navn.

Noen ganger må man gå langt for å finne hjem.
Da pensjonisten Harold Fry går ut av huset en morgen for å poste et brev mens kona Maureen gjør rent, har han ingen anelse om at han er i ferd med å legge ut på en reise fra Sør- til Nord-England. Til fots.

Når kona Maureen forstår at hva han plutselig har gjort, blir hun både bekymret og sint. Under den lange vandringen gjennom England får Harold ny innsikt. Han forstår at det han egentlig prøver å oppnå er forsoning - både med seg selv, med Maureen og opplevelser i deres fortid. Kan Harolds pilgrimsferd føre til at han og kona finner veien tilbake til hverandre?

Henter innhold...