Vaffel & Kino

Vaffel & Kino hver andre onsdag i måneden.

Gratis kaffe og vafler til alle kinogjester i Storesalen på Rjukanhuset fra klokka 13.00. Filmstart klokka 14.00. Inngang fra Rjukan kino og Rjukanhuset.

I samarbeid med Rjukan og Tinn Frivilligsentral har vi som mål og skape en god møteplass for folk som har fri midt på dagen. På "Vaffel og kino" kan man forvente en trivelig atmosfære fylt av velduftende vafler og hyggelig mennesker som samles rundt en kaffekopp før man finner veien til kinosalen. Der får du se en god film spesielt utvalgt for anledningen av kinosjefen eller av gjestene selv.

Ønsker du litt hjelp til å komme frem i trapper eller i heisen så bare ring oss så kommer vi hjelper til.

Velkommen skal du være!

Neste film er 13. september.

Jesus Revolution

Den sanne historien om en åndelig oppvåkning tidlig på 1970-tallet og begynnelsen blant en gruppe hippier i sørlige California.

litt om filmen

På 1970-tallet leter den unge Greg Laurie (Joel Courtney) etter de riktige tingene på gale steder, helt til han møter Lonnie Frisbee (Jonathan Roumie), en karismatisk, omstreifende hippie-predikant. Sammen med pastor Chuck Smith (Kelsey Grammer), åpner de dørene til Smiths forsømte kirke og opplever en uventet vekkelse av radikal og nyvunnet kjærlighet, som fører til det TIME Magazine kalte en JESUS-REVOLUSJON.

Henter innhold...