Frode Grytten Beat Band

Frode G.

Forestillinger

Henter programmet

Frode Grytten Beat Band
Som å sjekke inn på Beat Hotel en sur kveld i november og finne et gjenglemt dikt i lommen

Gjennom de siste ti årene har Frode Grytten Beat Band lyst opp den norske beatpoesi-himmelen med nytolkninger av låter fra Bruce Springsteen, Tom Waits, Talking Heads m. fl. Ved å kombinere poesi og litteratur med en sjelden musikkglede treffer Frode Grytten Beat Band en helt spesiell nerve, der musikkens inderlighet blandes med anekdoter, dikt, fortellinger og minner. Frode Grytten Beat Band er blitt beskrevet som en poetisk og musikalsk eksplosjon på scenen.

Dørene åpner 20:30.

Pakkepris på årets konserter finner du under billettkategori for Hjørnevik & Iversen konserten. Pakketilbud! (Fredag/Lørdag).

Bandet består av Annlaug Børsheim, Pedro Carmona Alvarez, Michael Barnes, Anders Bitustøyl, Ivar Thormodsæter, Einar Sogstad og Frode Grytten. Det siste året har de debutert som teatertrupp i den kritikerroste musikalske forestillingen Djevelen og eg (Frode Grytten) på Det Vestnorske Teateret i Bergen.

Frode Grytten Beat Band er godt kjent på landets mange litteraturfestivaler, gjør lukkede konserter og har fast juletradisjon på Ole Bull Scene med Absolutt Juleambivalens, for alle de som sliter med adventstiden.

Teknikk: Kamerina Kulturverksted.