The Flash

Eventyr / Fantasy / Action
Bilde fra 'The Flash'Plakat for 'The Flash'

Forestillinger

Henter forestillinger

Warner Bros. Pictures presenterer "The Flash", regissert av Andy Muschietti ("IT"-filmene, "Mama"). Ezra Miller vender tilbake som Barry Allen i den første solofilmen om DC-superhelten noen sinne.

I "The Flash" kolliderer verdener når Barry bruker superkreftene sine til å reise tilbake i tid for å endre på fortiden. Når forsøket på å redde familien uforvarende endrer fremtiden, fanges Barry i en virkelighet der general Zod har returnert. Han truer verden med utslettelse og det er ingen superhelter å be om hjelp. Med mindre Barry kan lure en veldig annerledes Batman ut av pensjonisttilværelsen og redde en fanget kryptoner, da... Selv om sistnevnte kanskje ikke er den han forventer. For å redde den verden han er i og å vende tilbake til den fremtiden han kjenner, må Barry bokstavelig talt løpe for livet. Men det er nok å gjøre det ultimate offeret for å tilbakestille universet?

Ensemblet i "The Flash" inkluderer også Sasha Calle, Michael Shannon ("Bullet Train"), Ron Livingston ("The Conjuring"), Maribel Verdú (Y tu mamá también"), Kiersey Clemons ("Zack Snyder's Justice League"), Antje Traue ("Man of Steel") og Michael Keaton ("Batman").

Premiere:
14.06.2023
Originaltittel:
The Flash
Regi:
Andy Muschietti
Språk:
Engelsk
Skuespillere:
Ezra Miller
Sjanger:
Eventyr / Fantasy / Action
Nasjonalitet:
USA