10 Liv

Barnefilm / Animasjon1 t. 28 min.6 år
Bilde fra '10 Liv'Plakat for '10 Liv'

Forestillinger

Henter forestillinger

10 LIV er en sjarmerende og svært morsom animasjonsfilm for hele familien - med Steinar Sagen i hovedrollen som katten Buster! I de andre norske stemmene finner vi blant andre Markus Neby, Abu Hussain, Galvan Mehidi, Anders Bye og Anna-Lisa Kumoji.

Buster er en bortskjemt og egoistisk katt som tar sitt privilegerte liv helt for gitt. Men dette er i ferd med å endre seg dramatisk når han uforsiktig mister sitt niende liv. Uten flere liv igjen og konfrontert med sin skjebne, må Buster innom Portvokteren og trygle om å få livet sitt tilbake. Til å begynne med blir han avvist, men i et sjelden øyeblikk av medfølelse gir Portvokteren ham en ny sjanse på jorden med et helt nytt sett liv.

Det Buster derimot ikke er klar over, er at hvert av disse nye livene kommer til å bringe ham tilbake i form av et nytt dyr hver gang… hver av dem med en viktig og lærerik erfaring.

Gjennom denne reisen forvandles Buster fra å være en selvopptatt katt til en selvoppofrende helt; for noen ganger må man gå mange forskjellige veier for å finne den aller beste versjonen av seg selv.

Premiere:
02.08.2024
Originaltittel:
10 Lives
Regi:
Christopher Jenkins
Produksjonsår:
2024
Sjanger:
Barnefilm / Animasjon
Spilletid:
1 t. 28 min.
Nasjonalitet:
England / Canada
Aldersgrense med begrunnelse:
6 år