Hannah Eline - Slippkonsert

Eline

Hannah Eline er en singer-songwriter med et etterlengted album på vei: 29.oktober kommer «the mother, the maiden and the crone» ut, og relaseturneen starter på Rjukan Kino Verdensteateret! Med seg i bagasjen har hun tre singleutgivelser, deriblant låta «Make me stay», som vakte allmenn annerkjennelse både fra presse og steømmegiganter som Tidal og NPS da den kom ut i september.

Hannah Eline formidler med en inderlighet og kompetanse som plasserer henne i toppen blant norske singer-songwriters. Inspirert av låtskrivere som Joni Mitchell, The Hjelmeland og Chris Martin, leverer hun et sterk indiepop-debut med låter som tar deg gjennom ungt moderskap og ekteskap; hvordan store forpliktelser i ung alder står i konflikt til trangen til å være fri og finne sin egen identitet. På albumet har Hannah Eline jobbet med musikere ofte sett i forbindelse med Eva Weel Skram, Gabrielle, Sigvart Dagsland og Oscar Nordbø.

På scenen: Hannah Eline Jøines - vokal, keys Konrad Lunde - keys, vokal, trommer Christian Sæland - keys, programmering Rikard Sjånes Pedersen - gitarer