The Unbearable Weight of Massive Talent

Action / Komedie 1 t. 47 min. 12 år
The Unbearable Weight of Massive Talent UWOMT_still_.jpg
The Unbearable Weight of Massive Talent

Nicolas Cage spiller… Nick Cage i den nye action-komedien ”The Unbearable Weight of Massive Talent.”

Uten kreative utfordringer, og nesten personlig konkurs må denne fiktive versjonen av Nicolas Cage si ja til et noe annerledes jobbtilbud. For en million dollar skal han stille som æresgjest i hans superrike superfan Javi (Pedro Pascal) sin bursdagsfest på Mallorca. Det han ikke vet, er at Javi ikke bare er en superfan med sitt eget Nicolas Cage-museum, men også en av verdens farligste våpensmuglere. Ting tar en vill og uventet vending da han blir kontaktet av en CIA-agent (Tiffany Haddish). Cage blir tvunget til å leve opp til sin egen legende og bringe sine mest ikoniske og elskede karakterer fra det hvite lerret til live, for å kunne redde både seg selv og sin familie.

En over 40 år lang karriere har forberedt ham til akkurat dette øyeblikket, hvor den legendariske og Oscarvinnenende skuespilleren må ikle seg sin livs rolle: Nicolas Cage.

Regi:
Tom Gormican
Språk:
engelsk
Skuespillere:
Nicolas Cage
Pedro Pascal
Tiffany Haddish
Neil Patrick Harris
Sjanger:
Action / Komedie
Spilletid:
1 t. 47 min.
Nasjonalitet:
USA
Aldersgrense med begrunnelse:
12 år
Denne filmen inneholder scener med draps- og voldsskildringer. Da disse ikke er nærgående, og foregår i en tydelig humoristisk ramme, får filmen aldersgrense 12 år.